Rådgivning til landmænd
Ring 40 19 84 74
  • Podcast i samarbejde med Anders Nøhr Lau
  • Følg med på Facebook "TopAgro"

"Keep It Simple"

Velkommen til TopAgro ApS.

Her på hjemmesiden vil du finde information omkring firmaet og dets ansatte, udlejning af sommerhus samt hvilke services der tilbydes. Benyt fanerne øverst til at navigere i hvad TopAgro ApS kan tilbyde netop din besætning.

 

Under “Vi tilbyder” kan du finde information omkring bedriftsbesøg, gårdbestyrelse og hjælp til at afhjælpe krybestrøm.

Under nyheder vil der blive lagt nyhedsbreve op og relevante artikler.

Under “Om TopAgro Aps” vil du have mulighed for at lære firmaet bedre at kende.

Det siger vores kunder

Aage Villumsen har gjort det lettere at være malkeko i Danmark - og så har han også været med til at lette hverdagen for en række landmænd. Aage har en dejlig praktisk indgangsvinkel til tingene, og så er han god til at forenkle tingene. For mig er Aage både en god kollega og en fantastisk dygtig mælkeproducent. Aage har personligt lært mig 3 vigtige ting omkring rådgivning: Ærlighed, Enkelhed og Stabilitet.

Ida Ringgård, rådgiver

Aage har et utroligt positivt engagement indenfor foder og rådgivning. Han er langt fremme i forhold til traditionel rådgivning. Jeg har stor respekt for Aage, for han tror på det, han gør, og han tør prøve nogle ting. Hvis man, som landmand, gør noget der ikke dur, siger han det rent ud. Aage er kanon dygtig, og han har givet mig et kolossalt løft. Jeg kunne ikke drømme om at bruge andre. Handling, vilje og lyst – tre ord der passer perfekt på Aage. Jeg vil varmt anbefale Aage.

Jens Peter Jensen, landmand