24. 3 - 2020

Podcast: På tur med Aage Villumsen & Rasmus Bygum Krarup

Podcast med Anders Nøhr Lau, Rasmus Bygum Krarup og undertegnede, hvor vi kommer omkring spørgsmål fra lytterne, spørgsmål til hinanden og selvfølgelig fodring. 

24. 3 - 2020

Podcast: På tur med Aage Villumsen del 1

Podcast med Anders Nøhr Lau, hvor vi kommer vidt omkring kvæg, landmænd og fodring. 

11. 5 - 2011

Intet nyt i sodakorn, Effektivt Landbrug

Det er de rigtige meldinger, der skal ud omkring sodakorn, lyder det fra en kvægrådgiver.

Kan downloades som PDF

Juli 2006 - December 2008

Nyhedsbreve

I løbet af året skriver jeg gerne at par nyhedsbreve, som bliver sendt ud til Top Agros kunder. Men frem over vil man også kunne finde nyhedsbrevene her.                                                             Filerne kan hentes som word-dokument og printes.

08.12.2006

Højstydende besætning

Dengang jeg havde den højstydende besætning i Danmark

09.11.2011

Fra koens synspunkt

Artiklen fra koen synspunkt, er et nødråb fra koen til alle, der mener de ved mere end koen selv.Alt for mange har travlt med computer - "kloge" ideer, men det udmynter sig altid kun deres pengepung og ikke landmandens - det SKAL der laves om på, hvis vi vil have et landbrug i fremtiden - men tiden er meget knap.

04.01.2010

Få max ud af foderet

Så kører toget igen til et nyt år, det er jeg sikker på, vil blive et ganske hårdt år, som vil blive husket gennem nogle år. Første prioritet vil blive at få ”max” ud af foderet, vi ved at dem der har robotter har og har haft voldsomme problemer med at få fodereffektiviteten over 80%, p.g.a. den store mængde kraftfoder som flertallet, gerne vil have på ca. 5-6 kg i gennemsnit. Læs mere i indlægget her.

Kompakt fuldfoder - Effektiv Landbrug

Kompakt fuldfoder har været omdiskuteret siden det for 6 år siden kom på tale. For 2 år siden udgav Aage Villumsen, i samarbejde med Effektivt Landbrug, en artikel omkring dette.