Sexolog/Parterapeut studerende

Sexolog/parterapeut

Det nyeste tiltag i TopAgro er at vi får en sexolog/parterapeut tilknyttet. Så længe hun er under uddannelse er der et stort prisnedslag i forbindelse med en session. 

Livet tager tit en omvej i forhold til den lige vej, som vi startede med at begive os ud på. Nogle gange kommer vi til en blindvej, bakgearet virker ikke og der er ikke plads til at du kan vende bilen. Hvad gør man så? Man får brug for autohjælp til at få bilen tilbage på sporet - det er dét, i overført betydning, en sexolog/parterapeut kan hjælpe med. 

Hvad kan en sexolog hjælpe med?

En sexolog er ikke til for at vurdere dit sexliv eller seksualitet, men for at hjælpe med de udfordringer, som opstår i en travl hverdag, hvor sexlivet bliver nedpriorteret. Der kan være spørgsmål, som man ikke kan få besvaret omkring seksualitet, som en sexolog kan hjælpe med at afmystificere.  

Hvad kan en parterapeut hjælpe med?

En parterapeut skal ses som en lygteholder i forbindelse med udfordringer i parforholdet. Ingen udfordringer er for små og nogle gange kan et servicetjek være lige det, som gør en forskel i parforholdet. Det handler om at få magien (respekt, tillid og håb) frem og finde tilbage til de gode tider. 

Ring for en uforpligtende snak omkring det nye tiltag til 5353 3023

Senere vil der blive lagt datoer op for foredrag, som indeholder oplæg af Aage Villumsen (kvægrådgiver) og Simone Villumsen (studerende sexolog/parterapeut)